Onze partners Menu sluiten

Onze partners

Samenwerking

CarXpert Auto VanĀ Putten werkt samen met de volgende organisaties:

  • Eurogarage Nederland (CarXpert formule)
  • Autobanden Partner
  • Hella Service Partner
  • Nationale Auto Pas
  • RDW

Garageformule CarXpert
CarXpert Auto van Putten is deelnemer van het garageconcept CarXpert. Door ons lidmaatschap kunnen onze automonteurs hun kennis verrijken met behulp van actuele trainingen en cursussen. Tijdens deze opleidingen worden de nieuwste ontwikkelingen en technieken in de autobranche behandeld. Zo blijft de kennis van onze monteurs up-to-date.

Autobanden Partner
Doordat CarXpert Auto van Putten een Autobanden Partner is, kunnen wij elk type autoband leveren tegen een zeer concurrerende prijs. Door op de link te klikken kunt u direct een vrijblijvende offerte voor banden aanvragen.

Hella Service Partner
CarXpert Auto van Putten is tevens Hella Service Partner. Dit zorgt ervoor dat CarXpert Auto van Putten onderdelen van ieder merk en type auto voor een scherpe prijs kan inkopen. Deze scherpe inkoop resulteert in het feit dat wij lage prijzen kunnen hanteren en u daar als klant van profiteert.

RDW
Als laatste is CarXpert Auto vanĀ Putten een RDW erkend bedrijf. Wij hebben bij iedere occasion een Nationale Auto Pas. Op deze manier is de kilometerhistorie van de desbetreffende auto in te zien en gegarandeerd kloppend.

CarXpert Auto van Putten heeft door samenwerking met bovenstaande partners een totaal garageconcept in handen waarmee wij de beste prijs/kwaliteit verhouding waarborgen. Tevens kunnen wij u als klant op de hoogte houden van de nieuwste ontwikkelingen in de automotive branche.