Onze service Menu sluiten

Onze service

Onze expertise

Door onze jarenlange expertise op het gebied van alle merken auto’s, kunt u erop vertrouwen dat het onderhoud of reparatie van uw auto op een betrouwbare en vakkundige wijze wordt uitgevoerd. Als klant van CarXpert Auto Van Putten wordt u vooraf altijd geïnformeerd wat de kosten zijn voor onderhoud en/of reparatie. Zo weet u precies waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan. Onze werkplaats is voorzien van modern uitleesapparatuur en gereedschap, zodat een reparatie aan vrijwel ieder automerk uitgevoerd kan worden. Daarnaast hanteren wij scherpe prijzen waarbij kwaliteit van de uitgevoerde werkzaamheden het uitgangspunt is.

Onze specialismen

* Onderhoud & reparatie alle merken
* APK
* Aircoservice
* Banden
* Occasions

Onze extra services

Wij beschikken over een haal- en brengservice
Dit houd in dat wanneer u niet in de gelegenheid bent om uw auto bij ons te komen brengen, dat wij dan de auto bij u thuis of op uw werk komen ophalen. Zodra uw auto weer klaar is wordt deze weer netjes bij u afgeleverd.

U krijgt vervangend vervoer
Is uw auto weer aan zijn periodieke onderhoudsbeurt toe en heeft u vervangend vervoer nodig? Bij CarXpert Van Putten kunt u gebruik maken van een leenauto of leenfiets.

Afsleepdienst in eigen beheer
Mocht u met pech komen te staan, dan kunt u op werkdagen contact met ons opnemen en wij zorgen er dan voor dat u en uw auto op een veilige en snelle manier langs de kant van de weg worden gehaald.

Winterbanden opslag
Voor slechts € 65,- excl. BTW per jaar liggen uw autobanden veilig bij ons opgeslagen en worden deze twee keer gewisseld (zomerwissel en winterwissel).

Begeleiding tijdens inkoopproces
Heeft u ergens een auto gezien waar u interesse in heeft? Wij vervullen de functie van aankopend automakelaar door u te voorzien van professioneel advies en begeleiding tijdens dit proces.

Begeleiding tijdens importproces
Wilt u uw droomauto importeren uit bijv. Duitsland? Wij hebben jarenlange ervaring met het importeren van auto’s en kunnen het gehele importproces voor u verzorgen. Ook kunnen wij u bijstaan met het contact leggen, de BPM-berekening en het invoeren van de auto.