Onze werkplaats Menu sluiten

Onze werkplaats

Onze werkplaats

CarXpert Auto Van Putten beschikt als autobedrijf over twee gescheiden werkplaatsen. De eerste werkplaats is ingericht als APK-straat. Het beschikt over al het vereiste APK apparatuur waaronder een remmentestbank. Bij een APK wordt uw auto in deze APK-straat gecheckt op alle door de RDW voorgeschreven punten. Voldoet uw voertuig niet aan de voorgeschreven punten dan wordt uw voertuig doorgereden naar het tweede werkplaats gedeelte. In deze werkplaats worden de nodige reparaties uitgevoerd om uw auto weer te laten voldoen aan de gestelde eisen.

Het tweede werkplaats gedeelte beschikt over diverse bruggen en allerhande gereedschap, apparatuur en uitleessoftware. Zijn er in de APK-straat aan uw auto punten geconstateerd die verholpen moeten worden, dan wordt dit in deze werkplaats gedaan. Dit zorgt voor een snelle doorstroom en efficiëntie. Ook onderhoud, het oplossen van storingen en reparaties worden hier uitgevoerd.

Bij CarXpert Auto Van Putten blijft de fabrieksgarantie geldig!
Koopt u een auto met nog resterende fabrieksgarantie, dan kunt u uw auto zonder problemen door CarXpert Auto van Putten laten onderhouden. Dit is namelijk wettelijk vastgelegd. CarXpert Auto van Putten onderhoudt uw auto volgens de eisen die zijn voorgeschreven door de fabrikant, echter bij ons bent u uiteraard voordeliger uit dan bij de dealer.

Bij CarXpert Auto Van Putten kunt u terecht voor complete service aan uw auto.

  • Onderhoud en reparatie aan alle merken auto’s en bedrijfswagens
  • APK-keuringsstation
  • Het flushen/spoelen van motoren
  • Uitgebreide aircodiagnose, -reparatie en -service
  • Complete schade afwikkeling
  • Oplossen van storingen.

Mochten bij bovengenoemde werkzaamheden de kosten hoger uitvallen dan verwacht dan wordt de klant hier altijd van op de hoogte gebracht en wordt er toestemming van de klant gevraagd. Op deze manier komt u als klant nooit voor onverwachte kosten te staan.

Door de ervaren en goed opgeleide monteurs die snel en efficiënt werken en ons lage uurtarief zorgen wij ervoor dat u bij CarXpert Auto Van Putten altijd het voordeligst uit bent.